Camping aan de Semois

De rivier de Semois is 190 km lang, ontspringt vanuit Arlon in het zuidoosten van België en groeit uit tot een stevige rivier in de westelijke richting. Kamperen op de camping in Bohan, direct aan de sterk meanderende rivier die door het landschap trekt als zuidelijke grens van de Ardennen. Camping La Douane is zo’n camping aan de Semois waar je heerlijk aan het water kunt genieten. Benieuwd naar ons aanbod?

Bohan sur Semois camping

Bohan ligt hemelsbreed op slechts 2 km van de Franse grens, het is een pittoresk grensdorpje met slechts 450 inwoners. Bohan wordt doorsneden door de rivier de Semois, die af en toe buiten haar oevers treedt, wat dan weer mooie plaatjes oplevert. Direct aan de oevers in Bohan sur Semois ligt Camping La Douane; een gezellige familiecamping in de Belgische Ardennen aan het water. Je kunt hier heerlijk zwemmen en genieten van de natuurrijke omgeving.

Camping in de Ardennen aan rivier de Semois

Camping La Douane aan de Semois biedt voor ieder wat wils. Kom jij kamperen in de Ardennen aan het water? Of vertoef je toch liever in een luxe safaritent aan de Semois? Uiteraard kun je ook een nachtje verblijven met je camper op onze camping in de Ardennen.

Onze camping aan de rivier de Semois heeft een cafetaria waar je in de hoogseizoenperiodes kunt genieten op het terras. Thema-avonden worden georganiseerd inclusief lekker eten en muziek, uiteraard mag het Belgisch speciaal bier hierbij niet ontbreken. Laat de kinderen zich vermaken in de speeltuin gelegen aan het terras met bijvoorbeeld een potje tafeltennis. In het hoogseizoen bieden wij ook een gemakkelijke broodjesservice aan, wanneer je één dag vooraf opgeeft wat je wilt bestellen. Op vakantie in de Belgische Ardennen aan de Semois biedt het allemaal!

Camping in de Ardennen aan de rivier

Ruime kampeerplaatsen aan de Semois met prachtig uitzicht over de rivier, de bossen en heuvels van de Belgische Ardennen. Kampeerplaatsen waar je heerlijk tot rust kunt komen. Onze plaatsen zijn geschikt voor zowel grote als kleine tenten. Verblijf op onze camping in Bohan en ervaar de omgeving en de vallei waarin de camping gelegen is, middenin het hart van de Ardennen.

Aanbod kampeerplaatsen

Safaritenten op onze camping aan de Semois

Wanneer kom jij de Ardennen aan het water ervaren vanuit onze gloednieuwe luxe safaritenten? De safaritenten zijn direct gelegen aan de Semois met uitzicht op de groen beboste bergen in het dal van de Ardennen. Onze safaritenten zijn geschikt voor maximaal 6 personen, ideaal dus wanneer je met het gezin op vakantie wilt naar een familiaire camping in de Ardennen. De gezellige veranda en de loungebankjes maken het plaatje compleet. 

Aanbod safaritenten

Camperplaatsen in de Ardennen aan het water

Vanaf dit seizoen bieden wij camperstandplaatsen aan voor doortrekkende vakantiegangers. De omgeving van Vresse-sur-Semois heeft voor ieder type vakantieganger iets te bieden dankzij de eindeloze mogelijkheden en activiteiten. Reden genoeg dus om menig campertoerist te doen besluiten gebruik te maken van onze nieuwe standplaatsen om maximaal twee nachten te verblijven en de omgeving van Bohan te ontdekken. Op onze camping hoef je niet perse vooraf te reserveren om met de camper te kunnen verblijven.

Aanbod camperplaatsen