Kamperen in de Belgische Ardennen!

Een prachtige familiecamping aan de rivier de Semois

Camping La Douane is een gezellige kleinschalige familiecamping, gelegen in de Belgische Ardennen, vlakbij de toeristische plaatsjes Bohan(op 200m loopafstand), Vresse-sur-Semois, Membre. De camping heeft 95 ruime plaatsen waarvan de meeste direct aan de rivier de Semois liggen waar u heerlijk in kunt zwemmen, vissen, kajakken. Naast de fantastische natuur is er in de omgeving voldoende te beleven in de vorm van outdoor sporten, musea, en natuurlijk diverse bierbrouwerijen. Bovendien ligt deze groene camping in een schitterend gebied voor gasten die vanaf de camping direct willen starten met een wandeling, mountainbikerit of motortourtocht. Een ideale omgeving voor een ontspannen of avontuurlijk verblijf. 

Camping La Douane beschikt over diverse faciliteiten en wij bieden toeristische staanplaatsen aan voor tenten, caravans en campers.

Wilt u de eigen tent niet meenemen? Wij hebben avontuurlijke alternatieven voor u. Zoals een 6 persoons safaritent of een 4 à 5 persoons tipitent, alles is compleet ingericht en staat klaar voor een zorgeloze vakantie. 

 

 Zelf geen mobilhome? Via diensten als goboony kan je eenvoudig een mobilehome huren!

www.goboony.be/mobilhome-huren