Accommodaties aan de rivier de Semois

Kies uw accommodatie op Camping La Douane

Kampeerplaatsen

We hebben 95 ruime kampeerplaatsen (90-110 m2)waarvan de meeste zich direct aan de rivier bevinden, de plaatsen die niet direct aan de rivier liggen bevinden zich op max. 20 meter van de rivier, je kunt de rivier vanaf elke kampeerplaats zien. Alle plaatsen kijken direct uit op de bossen en de heuvels. Onze kampeerplaatsen zijn niet afgezet door heggen en hagen, we houden ervan om alles zo natuurlijk mogelijk te houden want kamperen in de Ardennen is ontspannen in de natuur.

Als u een kampeerplaats wilt voor tijdens de schoolvakanties is het zeker aan te raden om te reserveren en zo vroeg mogelijk als u een kampeerplaats aan het water wilt.

Safaritenten

Wilt u wel kamperen maar toch met meer comfort, huur dan 1 van onze safaritenten waar u heerlijk met uw gezin (max. 6 personen) in kunt verblijven. De tenten staan op de toplocatie van de camping, direct aan het water en aan een klein strandje zodat je makkelijk het water in kan om te gaan zwemmen. De tenten zijn voorzien van  2-persoonsbed (1600x2000) en 2 stapelbedden, een eettafel met 6 stoelen, een volledig ingericht keukentje en op het terras kunt u heerlijk vertoeven in de loungehoek. Uw vakantie kan gelijk beginnen, het enige dat u hoeft mee te nemen zijn uw handdoeken en uw persoonlijke benodigdheden.

 

 

Plattegrond

Bekijk plattegrond